juni 13, 2024

Startupmix.nl

Dé startup blog van NL!

Horeca startup? Koop een gebruikte RVS werkbank i.p.v. een nieuwe

Begin je net in de horeca? Het maakt niet uit of je een restaurant, café of cateringbedrijf runt, je hebt altijd keukenapparatuur nodig. Een van de meest essentiële dingen die je moet hebben, is een RVS werkbank. Deze tafel is cruciaal in alle commerciële keukens. Roestvrijstalen tafels zijn stevig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Dat is de reden waarom deze tafels erg populair zijn in de horeca. Aangezien de prijs van deze tafel vrij hoog is, kun je gebruikte roestvrijstalen tafels aanschaffen. Dit zijn de voordelen van tweedehands RVS werkbanken.

Ze zijn goedkoper

Het is gemakkelijk om winkels te vinden die roestvrijstalen tafels aanbieden. Een daarvan is Horecacentrumbrabant. Tweedehands tafels zijn goedkoper dan nieuwe tafels. Ze worden geleverd met een gereduceerde prijs. Omdat ze eerder zijn gebruikt is hun waarde afgenomen. Hierdoor kun jij ze tegen een lagere prijs krijgen in vergelijking met nieuwe tafels. Dit betekent echter niet dat de kwaliteit in het gedrang komt. RVS tafels zijn duurzaam, waardoor de kwaliteit hetzelfde kan blijven, ook al worden ze al jaren gebruikt. Zorg ervoor dat je de gebruikte tafels controleert voordat je ze koopt. Zo kun je er zeker van te zijn dat ze in goede staat verkeren.

De kwaliteit is als nieuw

Het tweede voordeel is dat de kwaliteit van gebruikte RVS tafels net zo goed is als nieuwe. Dit betekent dat je ze jarenlang probleemloos kunt gebruiken. Het enige verschil tussen nieuwe en gebruikte werktafels is het prijskaartje. De meeste gebruikte werktafels hebben goede kwaliteitsnormen. Deze roestvrijstalen tafels zijn namelijk kras- en vlekbestendig.

Het is kostenbesparend

Als startup wil je misschien besparen op operationele kosten. Een van de meest effectieve manieren om te besparen, is door gebruikte roestvrijstalen artikelen te kopen. Je kunt tafels van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen krijgen. De meeste mensen kopen geen tweedehands spullen omdat ze denken dat ze snel kapot gaan. Gezien de duurzaamheid van een roestvrijstalen werktafel, ben je echter verzekerd van uitstekende kwaliteit. Er zijn nog meerdere tweedehands spullen die je kunt kopen om zoveel mogelijk geld te besparen, zoals koelkasten en diepvriezen.