Start Up Mix Projects

Het projectmanagementbureau dat nieuwe antwoorden op vragen van de toekomst biedt.

Hoe werken we?

Vanuit een Triple Helix gedachte ontwikkelen we innovatieve concepten die de transitie naar een circulaire economie versnellen en voeren deze uit. Van netwerkcampagne, tot beleidsoperationalisatie. Van subsidietraject tot eventmanagement. We gaan in gesprek over conceptontwikkeling én bieden de faciliteiten om deze concepten tot uitvoering te brengen.

Daarbij gaan we ervan uit dat verbinden ook versterken is. We brengen partijen bijeen in gelegenheidscoalities om zaken in beweging te brengen. We registreren processen zo om tot een open innovatiecultuur te komen, waardoor we organisatie overstijgende waarde creëren.

Door onze ervaring met interdisciplinaire en cross sectorale samenwerking bieden we nieuwe antwoorden op de vragen van de toekomst. We koppelen daarbij energie en een frisse blik van de nieuwe generatie aan de kennis en kunde van ervaren professionals.

We opereren samen met een breed netwerk van professionals met achtergronden in design, productontwikkeling, innovatie, research, wetenschap en onderwijs. Dit geeft ons de flexibiliteit om innovatief en duurzaam maatwerk te leveren.

 

Projecten

Vragen?

Wake us up!

13 + 11 =