Het is onze missie om studenten en young professionals te betrekken in de transitie naar een inclusieve en circulaire economie.

Missie/Visie

Het is onze missie om studenten en young professionals te betrekken in de transitie naar een inclusieve en circulaire economie. De toenemende sociale en economische vraag naar verandering eist van ons een nieuw ecosysteem: waarbinnen op innovatieve wijze richting wordt gegeven aan onze wereld in transitie. Door de handen ineen te slaan kunnen overheden, bedrijven en kennisinstellingen samen het verschil maken. Als facilitator bieden zij de kaders die het mogelijk maken om de broodnodige stappen te zetten richting verandering. En juist professionals uit de nieuwe generatie kunnen hierbij helpen.

Ons Team

Johnny Kerkhof

Johnny Kerkhof

Chief Executive Officer

j.kerkhof@startupmix.nl

Xander van Ulsen

Xander van Ulsen

Start Up Mix Students - Penningmeester en Start Up Manager

x.vanulsen@startupmix.nl

Joey van Baarsel

Joey van Baarsel

Start Up Mix Students - Secretaris en Acquisitie manager

j.vanbaarsel@startupmix.nl

Nicole van de Raa

Nicole van de Raa

Start Up Mix Students - Voorzitter en Event manager

n.vanderaa@startupmix.nl

Lisa Wekenborg

Lisa Wekenborg

Academy - Stagiair

l.wekenborg@startupmix.nl

VACATURES

Op dit moment zijn er geen vacatures.

 

Maar:

 

Open sollicitatie

Wij worden altijd enthousiast van nieuwsgierig en leergierig talent, jong en oud, die de wereld en henzelf willen verbeteren.

Voel jij je hier op je plek en kan je niet wachten om jouw visie te delen en je talent te ontplooien? Denk jij iets toe te voegen aan ons team, waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht? Stuur dan een open sollicitatie naar jobs@startupmix.nl